Értetek
értetek
ti kiszakítatlan csüggedők
magukat szeszélyből utálók
szájatokban mosoly
fegyverek pulzusát kioldók
medrükből kilengők
természetük ömlesztve felfalók
sorsukkal békélve jajongók
feje tetejükért kiáltók
kifutók bombahű tölcsérei
lábak automatikus széttevői
kimenők elrongyolt bordói
lőrések síkos feketéi
kívánságuk izzó bársonyai
mindennapok harcosai
hétvégék lobogói
napszítta kallódók
kifordult kokszhányók
szelíden hanyatlók
szájtátva eszmélők
kiserkent fényen túliak
rémeiből kibuggyant sirályok
akkukatonák
urbánkatlanok
kilépők vágyszimultánjai
születők tengelyei
szédületvillámok
megvilágosodás mutációk
mindig kiesők nyugalommátrixai
komplett teremtéshordozók
sorokra foszló másai
testek nélküli esszenciák
kiélt transzformációi
mi sosem dadoghatunk
belénkszorult a világ
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.