Kései vetés
Őszi lombhullás,fogyó hold-harangok
Avarba süppedt, búvó-nászi ágyak
Elhamvadt lángok,pilledt-arcú fagyok-
Nem hiszek én már se télnek,se nyárnak
Csak azt érzem,hogy valami hiányzik
Még szomjas föld-szívem féltőn rádsajog
Tudom,kit anya szült, az mind hibázik
És nem lesz időm,hogy megbocsássatok
Véges az élet, és szűkös az áldás
Ki ad hitelt a kései vetésnek
Hát eljátszom léhán,a hamis kártyást
Hogy velem vagy még minden ébredésben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.