Még nem tudom
Még nem tudom,
mivé érlel sorsom majd,
mit hoz számomra az élet..
helyes-e a gondolat,
vagy csak félek...
Még nem tudom,
szavam mennyit ér,
erős-e vagy gyenge
Ölel-e a minden vagy megigéz
S a porból segít-e felállni tiszta kéz...
Még nem tudom,
létem meddig tart
Érzem-e, mi hatni akar
S vajon adok-e eleget magamból
Mikor nem enyém utolsó falatom...
Még nem tudom,
hány pofon vár rám -
Leszek-e boldog igazán,
látom-e, hogy süt a Nap,
Melege olvasztja-e a falakat...
Még nem tudom,
őrzök-e fényeket
megértem-e a lényeget...
Szállok-e majd magasra
S fakad-e rügy tavasszal....
De tudom, hogy létezem
óriás a végtelen -
Néha önző vagyok
létem kavarog
Keresem helyem a világban
remélem, nem hiába.......
...még nem tudom...
/2006.01.29./
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.