Ébred a nap
Égbe harap
Máris érzi a hátam
Hajamba túr
Száz karmos újj
Foglya vagyok egy varázsban
Széjjel esnek
Felleg-hegyek
Ráhull vérük a tóra
Őrzi a nád
Őszi hadát
Békák csobbannak alóla
Fények után
Kúszik az árny
Habzsolná tele szájjal
Édes ajka
Csókot adna
Játszik a rőt napsugárral
Engedd nekem
Jó Istenem
Úgy,ahogy ők,hadd játszak
Mint árny, meg fény
Örök remény
Fáklyaként az éjszakában