Látni akarod a szívem?
Odaadom, ha kéred
nézd meg
Egyszerű, mint a létezés
néha fáj neki az ébredés
máskor vidám pillanatok
ölelik
s emelik
repülnek gondolatok
Feléd is
Akarod?
Ne feledd,
az Élet sebet is
ütött bele
ám a szeretet
gyógyítgatja
kezével simogatja
csodát érez,
ha mosoly-képek
villannak
s arcokon csillannak..
S látja néha a Fényeket
akkor az árnyak mögé kerülnek..