A szó ma virágba szökell
Mégis hallgatok
Kiáltásaim: a csönd-jel
Halhatatlanok
Nem hevít csalfa varázslat
Talmi ünnepnap
Kényszer-kegy,hogy jobbnak láss ma
M int voltam tegnap
Még más bók-füzérrel szédít
Én magam adom
Kicsit újat,kicsit régit
Nemcsak egy napon
S szóra bírom a vágyadat
Poklok méhe áld
Megvetem fűzöld ágyadat
Egész éven át