Álomszagú...
Álomszagú bennem a gondolat ...
Félek, a valóság más dolgokat
Mutat majd véletlen nekem. -
Álomszagú ez a fura érzelem
Félek, fel kell egyszer ébrednem
S nem látok majd kiutat. -
Álomszaga van most mindennek
Az élet szépet is adott szívembe,
De félek, az ábrándok nem valósak. -
Álomszagú vágyak szólnak hozzánk,
Érintik lelkünk minden darabját;
Világom csendesen figyel. -
Álomillat száll, betakar minket,
Átjár fénye, s megpihen
Egy kedves kéz a kézben ....
Álom-e vagy valóság ... nem tudom
Félek ... egyszer végleg elbukom
S a lét letaszít keményen. -
(2006.01.18.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.