Csak azt tettem
Csak azt tettem,amit megkívánt az élet
Senki nem menthet fel, de el sem ítélhet
Gúzsbakötött évek nyomorúsága
Bűnben fogant sarjat hozott a világra
Életre vajúdott Anyám könnyben,vérben
Lajtstromba vett a kor az Apám nevével
Helyem lett a bolygón,csak egy talpalattnyin
Hordtam génjeimben őseim álmait
Hol a sors kegye ért,hol kárhozatra szánt
Keserű hordalékát kiköpte a szám
Térdre kényszerűlten az ember nem békül
Megtanultam élni menny, és pokol nélkül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.