Kételyek
Beheggedtek a régi sebek
Mit ejtettünk egymáson
Nem kérdezzük,hogy ki volt hibás
Ki lesz,ki megbocsásson
Ajkunk sem ejt egy árva szót sem
Nem kiált,nem is átkoz
Megszépíti a kegyes idő
Az érvet a vitához
Nem kell önvád,hogy kimondhassuk
Végetért a varázslat?
Zene elhalt, függöny legördült
Nem tartozunk egymásnak
Nem kell többé számba venned
Hogy mi volt rég, s mi történt
Minden titok, csak addig teher
Még nem valljuk be önként
Azt kérdezem, amire nincs szó
Mért vársz,ha jő a hajnal
Mint búvó hold a nap tüzére
Még ma is bűntudattal
Megelégszem,ha a csend felel
S dübörgő szívverésed
Álmaimból karodban ébreszt
Hogy a tűz elemésszen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.