Egy nyári, régi délután elé
repír bulvár száll
a századeleji szél
ez itt a híradó site
a marsi szomszédtól
dolbiban döng a gang
eklekt bérhadiszállás klón
kettős hurrikán front várható
nem baj, leugrok
légpárnadokkolok
egy teleport nem a világ
kedves sidneyi rokonok
hát hogy vagytok
kezit csókolom mámi
tudja ezek a régi holofonok
aztán megvan-e még nektek a delfintelep
és tényleg járnak még azok a holdi kompok
node mennem kell, a szétpont
örülök hogy sokat gondoltunk
apropó
nem jöttök egyszer az Európára?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.