Revolució
Semmi sem örök,csak a változás
Mely alakít,hogy mindég más legyél
Tenger ölén: csend,hogy mélyebbre láss
Kiáltás a szó szikrázó hegyén
S befogadnak zúgó óceánok
Hogy tudd mi a mély, s mire értenéd
Havasok kéklő bércére vágyol
Már mennybolt vonz, nem a tengerfenék
Vágy feszít,rejtélyek titka izgat
A mindenségben porszem önmagad
Hogy több légy,ki változásra biztat
Öntudatlanul : a volt,lesz,s a van
Véred lázadva sajdul fel, s hajtod
Még új, s új érpályákra talál
Mint folyó bontsd, s építsd újra partod
Tégy meg bármit,csak ember maradjál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.