Oldozz fel
Hallgatok,hogy megértsed a szavam
Nem suttogok, nem is kiáltok
Csak egyetlen kiút,ami maradt
Ércharang zúgásaként hullok térdre
Villámok közt,ha zeng az ég,hogy szólj
És megváltom érted a világot
Ahhoz,hogy hozzád visszatérjek
Örjöngök,lázadok harag nélkül
Megbénít a méltánytalanság
Szívem sem nyugodt, lelkem sem békül
Mintha régvolt bűneim mentegetném
Hogy a kínhalálra méltó legyek
Makacskodásod ára balgaság
Virágra visszatűzött levél
Vezeklek,lelkemre ez a gyógyszer
Oldozz fel,mert gyónni szeretnék
S az áfium a kimondott szó lesz
És higgy a kirótt penitenciákban
Pokol,vagy menny jut osztályrészül
Ha érted mindent elveszítenék
Hogy befogadj, a szívem sem fájna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.