Élni vagy halni
/ Disznóság /
Kezet emel rájuk a fenséges EMBER
Egy magasabb faj büszke éke
Gyilkost véd a törvény,hát szeme sem rebben
Hurkot vet rá, s öl fagyban, jégben
Pedig két kezével,hogy vigyázta, óvta
Jól egyenek,hogy megehessük
Újra összeraknám a gyilkos tor óta
De falatokra széthullt testük
Lelkünkre ösztönök ősi béklyója sújt le
Nincs választás: élni, vagy halni?
S hisszük,aki erős,az már jogosult lett
Más halálán át fennmaradni?
Küzdünk önmagunkért bölcsőtől a sírig
S a gyengékért,ha elénk állnak
Könnyet sem ejtünk,röffenéstől-zsírig
Malacok vérbehullt hadának
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.