Olyan vagy
Olyan vagy,mint a védtelen virág
Ha hozzám menekülsz
Ábrándos harmat vagy
Olyan vagy,mint a vágy
Akár a lopakodó éji hold
Olyan rejtelmes vagy
S tiszta,mint a kristály-
gömbökbe zárt titok
Olyan vagy,mint a gondolat
Hajnal szülte lázban
Mely csapongva szárnyal
S csókokkal fojtogat
A kimondott szó is tudom,te vagy
Tenger korbácsolt vad
Vihar,szelid szellő
Benned,mind rejtve van
Szívedben féltett,örök játék
Izgalma,tétje vagy
Hogy küzdjünk még élünk
Egymással,egymásért
Olyan vagy,mint sziklába bújt moha
Kés az élet torkán
Remegő fénynyaláb
Hulló csillag pora
Ugyanaz vagy, s mindég más valami
Olyannak álmodlak
Hogy azt magamnak sem
Merem bevallani
2002 11 21
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.