Sorsok,kétkedések
Még nem érzem a szó tisztaságát
Mondjátok meg mit tegyek
Alámerülök sulytalanul
Hogy újra önmagam legyek
Túl minden rút,földi gazon
Felszíni habverésen
Megbolygatom e világot,ott lenn
Egy éltető gyökérnyi résen
Nem kell a hangzatos beszéd sem
Gőg szülte,lázas indulat
Nem kell simogató kezetek
Vígasz sem, könnycsepp sem hullhat
Csak hagyjatok magamra engem
Hogy majd én találjak rátok
Ha üszköt vet a fénylő nap tüze
S lehull koronátok
2004 01 18
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.