Felhõ-játék
/Születésnapra Erikának /
Kiteljesedő önmagaddá válva
Hagyd a nap tüzét,még érlel
S alakít minden év,mi jön még
Minden elszállt évvel
Viseld a sors felhő-játékait
Hisz tudod ,-az élet ajándék
Mit bőséggel, vagy fukarul
A teremtő ránk mért
Oszd meg a jót, s a rosszat is
Kivel a hajnalt, s az alkonyt várod
Éltetőbb lesz a sóhajod, s az
Együtt szelt kenyér a szádon
Ne csak kutasd,mit hoz a holnap
Hagyd Istenre a csillagképeket
A felkelő napot fogd vallatóra
S tégy érte meg mindent,mit lehet
Álmodd napfénynek, és holdvarázsnak
Éveidet, másként mit sem érnek
Így leszel több önmagadnál.-mással
S így válik nemesebbé a lélek
2003 08 23
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.