Várj rám...
Várj rám,hogy hozzád újra visszatérjek
Kijózanító vezeklés után
Érted a tűzvésznél is jobban égjek
Feledd a múltat,láncra fűz a sorsunk
Beheggednek testünkön a sebek
Csak az kínoz még,mit belül hordozunk
Hogy ki volt a hibás már az sem számít
Megtört szívünk együtt rendezi majd
Bűnök,erények benyújtott számláit
S ha még éltet a remény hulló cseppje
Akár áldás az,akár jégverés
Engedd,hogy a nyugalmat megteremtse
Kétségek nélkül,ha az éj árnyat ont
Emeld fejed a felhők fölé
S ha senki más,te tudd azt,hogy várlak ott
S várj rám te is,hogy újra rádtaláljak
Ahogy hajnal várja önzőn, reszketőn
Az álomból ébredőt,- önmagának
2002 07 24
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.