Miért
Miért keresem szép szemedben
A távoli csillagokat
Miért hallom a madárdalban
Elaléló sóhajodat
Mikor ruháját bontja a hárs
S bújik reszketve a széltől
Miért érzem tested melegét
A dermesztő fagyból,s jégből
Miért járok titkon utánad
Féltve, epedve csak érted
S ha szobámba fényt hoz a hajnal
Miért érezlek benne téged
S mikor köd száll a hegyek fölé
S a nap aranya szétesik
Miért kérdem a búvó holdtól
Kettőnk örök kérdéseit
Miért....miért...ki tudja mindezt
Valóság ,ábránd mind miénk
Addig lobog, és hajt a vágy
Még nem tudjuk...miért....miért
2000 11 03
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.