Keserű végítélet
Ítéletet mért mondanék más felett
Lelkem megőrzi önmagát a múltnak
S nincs kiút ,hamár kábán elém hulltak
Aggodó lázban kurvák és genszterek
A félelem alakít bennem rendet
Mert vágni képtelen már a kaszaél
Minden eltévelygő egyszer hazaér
Bűneiből.akit Isten teremtett
Vezekelni megsarcolt fél életemért
Ha keresztre feszítenek sem fogok
Lázadó szívem már nem ver, nem is dobog
Hát mért várjak a végső ítéletért
Hogy megszülettem ahhoz sem volt közöm
S ha meghalok egszer,-beletörődöm
2004 07 26
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.