Égi adomány
/ Tünde születésnapjára /
Ne az elért kort,az éveket méltasd
S hagyd, hogy újra szüljön remény,s dőre vágy
Talpon maradhatsz,még irányt a cél szab
Jajodra gyógyírt a sors csak tőled vár
Balszerencse sem árthat,ha a hit hevít
S erőt ád szemed csillagának fénye
Hogy viseld test,s lélek szenvedéseit
Még visszaadod azt a föld ölének
Hogy kevés, vagy sok az idő,mely elszállt
Mindegy,ha benned él,s szívedben őrzöd
Talizmán lesz az könnyek, s örömök közt
Égi adomány,mert többé már nem fáj
S csodává szelidül benned a NŐBEN
Minden év,ha gyermek maradsz,-felnőtten
2004 08 26
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.