Veled
Veled ébredek, és veled alszom
Ilyen egyszerű lett az élet
Örökös a nappal,mert velem vagy
S örökös lett már minden éjjel
Ha mozdulsz, veled mozdúlok én is
Ha nézel, a szemeddel nézek
Kezed kezem lett, lábad a lábam
Veled már semmitől sem félek
Veled vagyok,mint fénnyel az árnyék
Együtt járjuk be a világot
Bennem hal el,ha szemedre könny ül
S ragyogásod mind bennem lángol
Nem sodorhat a sors senki máshoz
Veled örülök, és haragszom
Karjaidban virrad rám a hajnal
Akár ébredek, akár alszom
2000 02 14
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.