Árva lettem
Árva lettem, mint az újjam
Nincsen senkim, kihez bújjak
Jég a párnám, hó az álmom
Elhagyott a hűtlen párom
Ha elhagyott, ne szeressen
Értem könnyet sose ejtsen
Én se sírok, elfelejtem
Bánatomat borba rejtem
Borba, sörbe, pálinkába
Hogy csöppje se menjen kárba
Addig iszom jó barátok
Amíg egyből hármat látok
Árvaságom se fáj nagyon
Azért, mert egy nő elhagyott
Egy elhagyott,majd lesz három
Az lesz csak az árvaságom
2002 10 24
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.