Bűnhődés
Könnyíts a lelkeden, hogy szállni tudj
Titkolt bűnök nélkül az égre fel
És vezekelj fájón, hogy megtisztulj
Hogy könnyebb legyen gyarló életed
Máskép megnyugvásod sohanem lesz
Hacsak összetörtél a bűn alatt
Megbocsájtást csak akkor érdemelsz
Ha keresztre feszíted önmagad
Vízesés légy,ha medred tovatünt
Sziklacsúcsról vesd le mélybe a bűnt
És hordalékát szennynek, piszoknak
Így lesz fénye a zúgó haboknak
Mely megtisztulva csak arra vágyik
Hogy eljusson majd az Óceánig
2005 12 21
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.