Útravalóul
/ Adrienn 18.születésnapjára /
Kezed lassan elengedik már
Mint mikor első lépésed
Ringva vitt
Faltól a falig
Ma is úgy visz egy új világ
Bűvkörébe lázas szívverésed
Évek jöttek, s termő öleléssel
Érleltek anyai karban
Régenvolt
Kicsiny koboldot
Hogy szembeszállj majd jégveréssel
S tündökölj, szárnyalj a madarakkal
Ha véget ér a gyermekkor, ne bánd
Csak szorítsd féltőn kebledre
Az ér fel
A kéklő bércre
Ki a földről is égre lát
S sziklákra néz, nem homokszemekre
2003 06 26
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.