Hallgatok
/ Születésnapra húgomnak /
Érdemét a földi létnek nem a tószt
Ékköve méri,kevés érv a forrás
Csillogó habfodra,engem csacsogás
Sem csábít, a mélységek halk tika vonz
Hallgatok, a sulytalan szó, mit sem ér
Az életünk egy lélegzetnyi szikra
De tűz szülte varázs, ha fel-felszítva
Éget, s gazdagít.-ahogy fogy minden év
Az idő csak jel, mit hordunk,-nem érdem
Több kell hozzá,a tett,az tesz Fárosszá
Hogy elmondhasd majd: nem hiába éltem
Mert hited erős, kétely sem mérgezi
Úgy lesz minden, ahogy Isten tervezi
Hát mit tehetnék én még tósztul hozzá?
2004 11 04
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.