Ki szól rám
Hallgatom, ahogy ébred,susog a hárs
Vérben ring bronzezüst hajfonata
Sikongva fut át a nap gyöngye rajta
S tépi árnyát róla a pirkadás
Fénnyel,vággyal vonzanak és hívnak
Szemedben szikrázó csillagképek
Amíg ölelő karjaidba érek
Örök a perc, s éltet holtomiglan
Ha elhagysz,hová lesz e varázs-fényjel
Ki ébreszt majd égető szenvedéllyel
Mikor a hajnal vérem lángra gyújtja
Hogy magamból ott mindent visszaadjak
És ki szól rám, ha mennék, hogy maradjak
Nélküled fájón, csillagtalan útra
2003 03 04
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.