Reménytelen szerelem
REMÉNYTELEN SZERELEM
Szerelem a legnemesebb érzés,
Szerelemben sok talányos kérdés.
Szerelemben élni nagyszerű,
Szerelmet keresni ésszerű.
Szerelmet találni nem is tudok,
Szerelmet elnyerni vágyakozok.
Boldog vagyok, ha látom az arcodat,
Boldog vagyok, ha látom az álmomat.
Boldog vagyok, ha nézem a kék szemed,
Boldog vagyok, ha érzem a két kezed.
Boldog vagyok, hogyha arra gondolok,
Boldog vagyok, ha szerelmet nem kapok.
Reménytelen szerelem az életem,
Reménytelen bánt el a sors énvelem.
Reménytelen jövő felé ballagok,
Reménytelen szerelmedre vágyódok.
Reményemet mindörökre elvesztettem,
Reménytelen szerelmemet nem felejtem.
Zirc, 1981. 06. 08
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.