Mi lenne ha...
MI LENNE HA
Mi lenne, ha elmúlna az élet örökre?
Mi lenne, ha nem tudnánk létezni pörögve?
Mi lenne, ha Istenünkben nagyot csalódnánk?
Mi lenne, ha Szeretni többé nem akarnánk?
Mi lenne, ha derűs vidámságunk feladnánk?
Mi lenne, ha csábos mosolyunkat elhagynánk?
Nem lenne már akkor értelme semminek sem,
A szívünk is csak lassan dobogna kérgesen.
Istent elhagyni már nékünk soha nem szabad,
Szerelem nélkül a szívünk is majd megszakad.
Vidámságunknak feladását sem tehetjük,
Csábos mosolyunkat soha le nem vehetjük
Az arcunkról, mert virulni kell mindig nagyon,
Túl kell lépnünk álmainkon és vágyainkon.
A jövő derűs képét vetíthetjük elénk,
Soha, semmikor, senki nem köthet mibelénk.
A mi lenne, ha kérdést végleg feledjük el,
Hisz boldog jövőnkről minden madár énekel.
Zirc, 2005. November 07.
Ifj. Nagy Bálint
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.