Magadat Add...Szerelmemnek
MAGADAT ADD
SZERELMEMNEK
Magadat add akkor, ha mosolyaid rám vetíted,
Magadat add akkor, ha ajkad csókra csücsöríted.
Magadat add akkor, ha rám fonódik a szép tested,
Magadat add akkor, ha nekem odanyújtod lelked.
Magadat add akkor, ha melleid gyönyörű halma,
Magadat add akkor, ha olyan kerek, mint az alma.
Magadat add akkor, ha kívánatos öled vágyik,
Magadat add akkor, ha szép szerszámom veled játszik.
Magadat add akkor, ha forró gyönyört akarsz tőlem,
Magadat add akkor, ha tűzforróan én is érzem.
Magadat add akkor, ha gyönyör barlangocskád várja,
Magadat add akkor, ha izzón testemet kívánja.
Magadat add akkor, ha végül beteljesül vágyunk,
Magadat add akkor, ha megvalósull minden álmunk.
Magadat add akkor, ha összesimulva maradunk,
Magadat add akkor, ha szép szerelmünkről dalolunk.
Zirc, 2005. 12. 03
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.