Tovatűnt szerelmek...
TOVATŰNT SZERELMEK
Az időgép kereke visszafele pörög egyre,
Emlékeztet egykor volt szenvedélyes Szerelmekre.
Fiatal éveim Tündérragyogásai voltak,
Számomra akkor sok Boldogságot és Reményt hoztak.
Izzó lángolással kutattam - kerestem a Szépet,
Bennem élő igaz Nőről kialakított képet.
Szerelmek jöttek, Szerelmek mentek suhanva tova,
Hosszantartó csalódásokkal övezett iskola.
Átölelt Boldogság és Bizakodás ígérete,
Szépmosolyú, igaznak hitt Babáim tekintete.
Elbájoltak - igéztek észveszejtő nézésükkel,
Kiszámíthatatlanságot sejtető kérésükkel.
Csókos ajakkal adták oda kitárult lelküket,
Gyönyörre vágyó - ajánló kívánatos testüket.
Aztán tovatűntek messze, sokszor búcsút sem intve,
Talán egy újabb kis röpke boldogságot keresve.
Fájó emlékek voltak, meg is sebezték szívemet,
Akkor sem vették el örökre reménylő kedvemet
Mert bíztam, hogy egyszer megtalálom majd az igazit,
Kinek teljesíteni tudom álmait - vágyait.
Tovatűnt szép Szerelmek, messze elszállt hosszú évek,
Most mikor az időgépben hozzájuk visszatérek
Elmondhatom hogy révbe ért a hajóm mindörökre,
Trillázzák a gerlicék künn a fákon énekelve
Azt hogy Boldog vagyok azzal kit végre megtaláltam,
Kire epekedőn és türelmesen soká vártam.
Vele Boldog vagyok, Ő már beteljesült életem
Valós részévé válva fogja örökre a kezem.
Tovatűnt Szerelmek, Megtalált Szép Csillagvirágom,
Nincsen ennél több Istentől kért végső kívánságom.
Zirc, 2005. 12. 05
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.