Boldogság szigetén Rikének IX
BOLDOGSÁG SZIGETÉN
Rikének IX.
Szelíden hullámzó tenger, siklik tova a hajó,
Szerelmemmel odavágyunk, ahol nekünk csuda jó.
Boldogságunk Szigetére, nemsokára érkezünk,
Erről szól Szerelmünk dala, erről szól az énekünk.
Szerelemben Boldogságban, messze száll a sóhajunk,
Vidám szívvel tudva most már, teljesül az óhajunk.
Együtt leszünk már örökre, összeköt a Szerelem,
Földöntúli szilárd kapocs, felfokozott Érzelem.
Úgy Szeretlek Drága Rikém, Boldogságom Angyala,
Ahogy senkit soha eddig, úgy ragyog az éjszaka
Mikor derűs Holdvilágnál, kéz a kézben sétálunk,
Amikor a szemeinkre, nem akar jönni álmunk.
Derűs napok kéjt ígérnek, Boldogságunk Szigetén,
Kell ennél szebb Kicsi Rózsám, halk szavammal kérdem én ?
Tudom már a válaszodat, hiszen te is úgy Szeretsz,
Eggyé válva igaz hittel, kis Szigetre úgy jöhetsz
Ahogyan mi megálmodtuk, elterveztük mit teszünk,
Boldogságunk Szigetére, mindörökre elmegyünk.
Úgy Szeretlek sokszor mondom, Te Vagy az én Mindenem,
Hozzád szól e csendes órán, Szerelmetes énekem.
Reád vártam évek óta, hívtalak kerestelek,
Mindenhol az öreg Földön, régóta kergettelek
Álmaimban vágyaimban, mosolyogva intettél,
Soká tartott mire végre, hozzám ide érkeztél.
Nem engedlek soha többé, enyém Vagy már Örökre,
Nem gondolok már a múltra, csak a közös jövőnkre.
Boldogságunk Szép Szigetén, csókolom az ajkadat,
Átölelve derűs szívvel, karjaimban tartalak.
Csendes már a kis kikötőnk, horgonyt vetett a hajó,
Holdvilágos éji fényben, szép szemedbe nézni jó !
Zirc, 2005. Szeptember 27. 11:25
ifj. Nagy Bálint
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.