Veled a boldogság Rikének VIII.
VELED A BOLDOGSÁG
Rikének VIII.
Szerelmetes Tündérrózsám, úgy vágyom a csókodat,
Forró ajkad melegsége ingerli az ajkamat.
Boldogságom Te Vagy nékem, jövőt adó utamon,
Nincs már teher, nincs akadály, rejtélyt már nem kutatom.
Együtt leszünk mindörökre, égi fényünk jöjjön el,
Minden fűszál, minden cserje boldogságról énekel.
Eggyé válunk, összetartunk, Kicsi Rikém Angyalom,
Elfáradva szerelmesen, pihenjél a vállamon.
Átölellek úgy Szeretlek, mint még senkit soha még,
Tanúm legyen, igazoljon a csillogó derűs Ég !
Mámort adó pillantásod dobogtatja szívemet,
Erősíti, melengeti vágyakozó lelkemet.
Gyönyört adó Drága Rikém, Boldog vagyok már nagyon,
Vágyaimat álmaimat, Tőled mindet megkapom.
Nem kell a csók senki mástól, a Te ajkad akarom,
Minden bánat amit kaptál, azt én is úgy fájlalom..
Te Vagy immár az Örök Nő, senki mást nem keresek,
Veled ha kell akárhová, még a Holdra is megyek.
Nem hagylak el megígérem, enyém Vagy már örökre,
Csak a szépre gondolok most, Reményt adó Jövőnkre.
Szerelmünkért mindent nyújtok, tudom hogy Te is fogod,
Mindörökre nekem adod, csókos ajkú holnapod.
Béke Szigetére menjünk, örökre ott maradjunk,
Semmi másra ne gondoljunk, az lesz a szép holnapunk.
Holnapunk és Derűs Jövőnk, akarom hogy így legyen,
Ne száradjon soha ború, ne száradjon lelkemen.
Csak derűsen szép az élet, ha mindketten akarjuk,
Minden percét életünknek, csak közösen vállaljuk.
Eggyé válunk, összetartunk, Kicsi Rikém Angyalom,
Vágyaimat álmaimat, Tőled mindet megkapom.
Zirc, 2005. Szeptember 20. 10:25
ifj.Nagy Bálint
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.