TÜNDÉRRÓZSÁMNAK Rikének VII.
Van egy ország, Tündérország, ott van az én Kis Rikém,
Úgy Szeretem ahogy senki, ezen a Szép Földtekén.
Tündérrózsám, Kicsi Kincsem, Boldogságom Szigete,
Úgy ragyog ha reám néz Ő, gyönyörű szép két szeme.
Éjjel - nappal Rá gondolok, Övé örökre szívem,
Tudom hogy viszonzást kapok, Tőle nem is kérdezem.
Egyek vagyunk összeforrva, nem válunk el sohasem,
A Szerelmünk olyan tartós, csak Ővele létezem.
Tündérrózsám Szép Szerelmem, csókod íze mint a méz,
Látom ahogy felém nyúlik, símogató kicsi kéz
Amelyiket nekem adtad, senki másé nem lehet,
Együtt fogjuk már leélni az eljövő éveket.
Boldogságban vígan élve, együtt leszünk Kedvesem,
Akarod - e hogy így legyen ? Tőled csak ezt kérdezem.
Válaszodat bizton tudom, szenvedélyünk izzik rég,
Csókokból és ölelésből soha sincsen épp elég.
Bájos arcod úgy tündököl, mámoros az illatod,
Szerelmetes Tündérrózsám ezt Te olyan jól Tudod
Amikor fülembe súgod azt, hogy Szeretsz oly nagyon,
Megvalósult álmainkon, elérhető vágyakon.
Van egy ország, Tündérország, ott van az én Kis Rikém,
Úgy Szeretem ahogy senki, ezen a Szép Földtekén.
Tündérrózsám, Kicsi Kincsem, Boldogságom Szigete,
Szerelmünkről szólt a dalom, Valentinus éneke.
Zirc, 2005. Augusztus 30. 19:00
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.