Gyűlölöm a szemed hamis csillogását!
Gyűlölöm a szádnak hazug bókolását!
Gyűlölöm a tested őrjítő illatát!
Gyűlölöm a szíved összes dobbanását!
Gyűlölöm a kezed minden érintését!
Gyűlölöm a múltunk kínozó emlékét!
De amit a legjobban gyűlölök benned,
Az az, hogy mindennél jobban szeretlek!