Láthatatlan szerelem
Borult az ég,
Ahogy szemem kinyitom.
De az én szobám a fény,
Örökké tartó álom.
Négy hatalmas ablakot
Rejtenek hófehér leplek.
S ezernyi rózsaszirmot
Ölel ma az ágy.
Lelkem melegíti a helyet,
s szerelmem fénye tölti be.
Az ajtóban állok...
..de az ágyon senkit nem látok..
Símogatnak a bársonyszirmok,
Szenvedélyt sugallnak.
Felkelek, a szépség meghatott!
Valami visszatart.
Gyönyörű a hang.
- Maradj még! - szólít.
De a test láthatatlan.
Csak az érzés valódi!
Csókja az örök szerelem!
Érintése a hajnal!
Szavait, arcát keresem,
de némán, csak halkan...
...félek, ha megszólalok, meghal...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.