TERÁD VÁRTAM Annácskának
Terád vártam mióta létezem,
Nem tudtam hogy ma már az életem
Része lettél mióta Szeretlek,
Mindig és mindenhol Kerestelek.
Kerestelek éjjel, kerestelek nappal,
Vártam a jöttödet, hogy eljössz majd azzal
Az ígéreteddel hogy Boldogok leszünk,
Egymást átölelve egybeforr két kezünk.
Akarjuk majd együtt keresni a Csodát,
A Boldogságot mely itt van, nem odaát.
Együtt megyünk a Csodálatos szép úton,
Játszadozunk majd a Szerelmi húrokon.
Terád vártam mióta létezem,
Nem tudtam hogy ma már az életem
Része lettél mióta Szeretlek,
Mindig és mindenhol Kerestelek.
Menjünk együtt örök Szerelem honába,
Ne mondhassa senki hogy nem volt hiába
A mi harcunk amit egymásért küzdöttünk,
Minden elénk tárult akadályt legyőztünk.
Itt van előttünk a Boldogság kapuja,
Karnyújtásnyira mitőlünk a kulcslyuka.
Lépjünk be Szerelmem bátran és serényen,
Minket az Úr Isten Áldása kísérjen.
Az Örök Boldogság ne múljon soha el,
Felettünk madárdal, pacsirta énekel.
Gyönyörű hangjával dícsérje Szerelmünk,
Legyen Boldog végre a mi kis életünk.
Terád vártam mióta létezem,
Nem tudtam hogy ma már az életem
Része lettél mióta Szeretlek,
Mindig és mindenhol Kerestelek.
Zirc, 2005. 01. 25.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.