Kedvesem
Menj el a nőgyógyászhoz, kedvesem!
Ő mindenre tudja a választ,
és csodaszerekkel gyógyít,
homeopátiás módon.
S ha már minden terhedre van,
választhatsz,
és óhajod szerint:
vetélhetsz,
vagy szülhetsz
nagy vajúdással.
De mindenképp a hasadra teszik
a belőled kiszakadt sóhajokat,
s emlőiden nevelheted,
hogy mire legszebb reményeidet
valóra válthatnák,
már semmit sem érts,
és ne maradjon más,
mint meghallgatni a jó tanácsot:
Kedvesem, menj el a nőgyógyászhoz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.