Panaszosan kiáltozott a varjú
ilyet még nem hallottam
helyettem panaszolta a világot
lánc lánc eszterlánc
többet semmit sem csinálsz
fáj a vállad fáj a léped
fáj valamennyi kisértet
körülfont az árú-lánc
nincsen többé eszterlánc
hiába a csokiöntet
alatta nyers hús köszönget
megtéveszt a média
bólogat egy dália
s kerted alján csöndbe ásva
bután pislogsz a világra