küszöbhatás
oktalanság volt kérkedni vele
még ha csak magadnak is
nehezen tudtál napirendre térni
az élmény fölött
mikor megfordultál
egy küszöbön túli térben
lépteid nyomát is elhoztad
nemcsak trófeának
annyit használtad sablonként őket
hogy talpaddal mind nehezebben tudtad
kitölteni most mégis azt reméled
kellő időben váltottál lépést hogy
megtanulhass ismét fesztelenül járni
lábnyomok helyett csakis előre figyelsz
s máris egyre biztosabban érzed
egész sor küszöb mögötti élmény vár rád
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-05-29 09:48:00
Utolsó módosítás ideje: 2024-05-29 09:48:00