Születésnapodra
Ma a csillagokba nézünk, keresve azt a szép jelet,
mely megüzeni nékünk, hogy Attila megérkezett,
és ha lenéz ránk onnét, a kéklő ragyogás közül,
majd látja, hogy születése, hogy szolgál ünnepül,
ünnepül magyarnak, lírának, szép anyanyelvnek,
s látja Attila, hogy versei mind megelevenednek,
szavai élnek, mint a fecskék, cikáznak, suhannak,
és egy lelket, egy éltet egy pillanatra visszaadnak……
2024.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-04-11 20:14:25
Utolsó módosítás ideje: 2024-04-11 20:14:25