Éket vertünk az éjszakai állatok neszezése
és az emberi cselekedetek,
az áradó folyók, a csuszamló föld közé.
A csillagok tükröződése a tócsán
határt szab, gátat emel a víz fodrainak,
hogy ne öntsék el a síkot.
Felejtsük el, hogy a múlt a jövőre emlékezik?