csippant a telóm
csak most kaptam meg
dukál hozzá egy vers
de nem megy
annyi minden
ha mindet leírnám
hogy mi járhat a fejében
a fejükben
de hát az egyik egy baba
miért a másik nem az
melyik hasonlít a másikra
mintha a kicsi is a vérem
szomorú lenne
vagy vágyakozik
a napját gondolja át
vagy a holnapot
álmos
vagy fáradt
a különez különaz
holnap megtudom
akkor majd írok
- a fotó az üzenőfalamon, az unokám a babával -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-01-29 00:00:57
Utolsó módosítás ideje: 2024-01-29 00:00:57