hogyan menjek mélyebbre magamban
hogy lássam Isten szemét végre fel-
csillani hogyan értsem meg a tervét
velem és mindenki mással aki nem én
vagyok hogyan rakjam ki az üresre
mosott lelkem a napjára száradni
hogy hagyhatom megtölteni bármivel
amit nem akarok
?