csak hagyom
nem korlátozom
a szavaimat nem
a tetteimet csak
épp hogy kivédjem
történetünk beíródását
a jelen gyakorlatába
a hétköznapok rendjelei között
megelőzni valaki kételyeit
nem olyan nagy áldozat
"sokszor és sokat vétkeztem"
azonos alakzatunk
egyetlen érintésben válik
semmivé de te
valahogy újratöltöd
az lehetek aki
közös nyelvet beszélhet veled
az lehetsz aki lebontja
olvasataink színterét
még jó hogy
meghatározatlan időre ígértem
magam - neked
miattad eredeti "új"
e kézjegyünkkel rovott felület
e százezeréves játék
most is kereslek s közben
újraértelmezem a vágyat
mert a beteljesülés kényszere
gyönyör és
bomlasztó erő
felölel mindent amit
szétszórsz a térben
ezért hagyom
csak hagyom
a távolság szeizmikus jelzéseit
figyelmen kívül
magamon kívül
mert rajtad kívül
senki sem sejti
nekünk a lineáris idő
túl szűkre szabott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-11-01 10:59:35
Utolsó módosítás ideje: 2023-11-01 10:59:35