eszembe jutottam
csak jussak eszembe magamnak
meg hogy hiába oldom meg agyból
valami hiányzik valami fáj
mocorog bennem egy árnyalak szól
könnyeknél mélyebben bújik
csak jussak eszembe magamnak
ha belőlem harap megvadul
nem ebbe kell hogy belehaljak
a harcaimat én választom
karomban szelídül minden
mert eszembe jutottam magamnak
és a könnyeknél mélyebben hittem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-10-12 13:03:00
Utolsó módosítás ideje: 2023-10-12 13:03:00