REPEDÉSEK
A fakír vár a szögbelövőre
Elhantolni az estét
A drótzár nem működik rendesen
a drótzár
Pulzus
a tanulás kortalan
Időnként tollba mondani a gravitációs mezőt
Meglopni az ékszereket
Meghívás tortúrára
Az ellenzékiek azért vannak
hogy megkeserítsék a fülkék életét
Az iránytűk folyton eltévednek
Szívesen kiirtanám az izzó bábtornyot
de hónom alatt a trezor
s muszáj megalkudni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-09-07 17:31:51
Utolsó módosítás ideje: 2023-09-07 17:31:51