ragozás
nem kezdek mi-vel mondatot
beszédet
verset
nem vagyok elég bátor hozzá
talán nem is a merszem kevés
mér mi bajom lehetne
gátlásaim vannak
én
nekem
na így mehet
mert biztosan vannak nyugdíjasok
akik nem mínuszra zárnak hónapról hónapra
biztos van beteg
aki nem szerencsétlenkedik félvakon majd’ egy évig műtétekre várva
vannak számosan
akiknél télen tizennyolcfoknál melegebb van
és minden szobában
vannak akik nem a legolcsóbb parizert eszik
olyan is akit nem hurrognak le
ha kinyitja a száját
mi-vel azok kezdenek mondatot
akik nem én vagyok
de akkor minden ami rám jellemző
kirekeszt belőlük
tanulnom kéne hiszen
rosszkor örülök
rosszkor ágálok
rosszat utálok vagy szeretek
rossz csatornát nézek
mert figyelni is kéne
követni a változásokat
akkor lehetnék én is mi
mi a békét
mi a gyerekeinket
nekünk senki
senki olyan aki nem mi
bazmeg megint nem figyeltem
tegnap még utálni kellett
megígérem máskor jobban
ha már én is mi leszek
a nagyszobában is huszonegy fok lesz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-08-25 18:57:50
Utolsó módosítás ideje: 2023-08-25 18:57:50