Utolsó vers Andreához
Kisasszony, mért hogy így rohan,
hisz vágy feszíti hímtagom
hogy majd belé törik fogam,
amíg a száját hallgatom.
Kisasszony, én mért nem kapok
egy csókot bár, és semmi mást?
Kisasszony, mért hogy nem vagyok,
DiCaprio vagy Szent Tamás?
Kisasszony, mondja, hát mit ér
bókom cserében semmiér?
Csak gyűlöl majd, vagy elfeled.
(Hisz tudja jól: ez egyremegy)
Kisasszony mért hogy nem haszon,
hogy áll még néha hímtagom:
egy szép szerelmi vallomás,
vagy únja már a szívdalom?
Ez így a szép, hogy nem szeret?
És azt hiszi, hogy így a jó?
Kérem, hol itt az élvezet?
Magának férfi nem való!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.