megyünk egy irányba
haladva az úton
előfordul hogy egyedül
botra támaszkodva
mert nincs más
ami kezünk ügyébe akad
megszokjuk lassan
hogy csökken a sebesség
az aszfalt halad alattunk
egy helyben toporgunk
a sötét alagút hívogat
elszürkül a film
a levegő sűrűsödik
nehezen szippantjuk
az irány adott
megfellebbezhetetlen