Füstölt halak, vízpermet, a harsány ködkürt.
Elsüllyedt oboák és lángoló zongorák.
Ezekért a képekért érdemes élni.
Mit akarnak tőlem? Csak egy költő vagyok,
aki szilánkosra törte magát ismét
a vágy villamosán. Középszerűségem
ordítva dörömböl, bármerre járok.